14 Aralık 2009 Pazartesi

KIZLARA BAK KIZLARA, KIZLAR BEŞLEDİ::))

Bu görüntü 12 aralık 2009 günü alındı, kızlar salkımdaydılar hava soguk ve acayip yagmur vardı. Sırf karakovan aç kalmasın diye arılıga gidip şurupluğa invert şurup doldurmaya gelmiştim. Fakat aradan geçen 6 gün içinde invert şurup bitirilememişti.

Bir aralar kovanlardaki rutubetlerden bahsedenler vardı, demekki rutubet durup dururken olmuyor, diger kovanlarda rutubet yokken burada sanki kovan delinmiş gibi rutubet bulunmakta. Kovana yaptıgınız işlemleri söylemesenizde rutubet durup dururken kovandan akmıyormuş demek ki::))

Beşinci petegin yönü degişikti, kırdım.

Bu arada aralıksız invert sunulan kara kovanımızda durumlar gayet iyi gitmekte ilk yavrular çıktı. Bundan sonra yavru faliteti olacagını sanmıyorum havalar felaket sogudu.

Ne hikmetse karakovana şu ana kadar zarar veremedik.

İnvert şurupluktan hiç eksik edilmedi, başka şurubu bir ay bir bekletin bakayım kovanda ayrıca bu rutubetli ve küflü ortamda neler oluyor göreyim sizi.

İnvert karşıtları eskisi gibi yazıp çizemiyorlar, çünkü kendilerini çizdirmekten başka bir iş yapamayınca bazı maşaları kullanmaktalar. Maşalarda çok iyi gaz yediler haa, haklarını yememek lazım, yürüyün be sizi kim tutar::)))


Kızlara bak kızlara, benziyor gökteki yıldızlara, sanki ölmeye niyetleri yok bakın nazlara, nazlara::))))))))))

3 yorum:

  1. Yav abi emrahın oğlanın ....si gene duruyo orda kopart şunu be yaw:)

    YanıtlaSil
  2. Muhteşem abi bu sallanan o dediğin degil, bir önceki petekti, yani beşinci petek dikine örmüşler zaten geri vitese gerek yok diye koparttım. Şu an dört ileri çalışmakta::)))

    YanıtlaSil
  3. Ali bey,karakovanın maşallahı var, sönecek diye bekleme,demediğin bir şey var sanki.Karakovan invert aşısımı oldu ki etkilenmiyor.En iyisi baharın karakovanın ogulları için ogul tenekesi yap.Saglıcakla kalın.

    YanıtlaSil